Skip to content

Snart semester!!

juni 27, 2012

Det är sommar nu! Sviinlite tid kvar till semestern. Jag ska åka på ridläger, klippa gräset på landet, segla, bada och såklart laga skitmycket mat.

Men det kommer också vara svajigt med internet i sommar. Så det här stället kanske inte kommer vara vibrerande av liv direkt (inget nytt på den fronten alltså). Självklart ska jag göra mitt bästa, men för all den där tiden emellan tänker jag såhär: Vi kan ses på instagram! Jag lägger upp mer matfoton där än någon annan stans. Råkar jag laga något gott kanske det hamnar på bloggen, med recept och allt. Och kanske blir en riktig bloggpost med fin-foto någon gång emellan?

Vad tror ni om det? Helt ok väl?

Jag visar lite bilder från midsommar + en efterrätt som ett smakprov.

Mycket proffsig grill på Annikas lantställe. Flankstek, korv och några kycklingspett.

Flanksteken och korven. Med basilika och mynta.

Älskar att servera kött sådär. Man kan ta en lång planka, hyvla och sandpappra lite, tvätta av och sedan olja in med den olja man råkar ha närmast. Matolja till exempel. Sedan har man världens fetaste serveringsplanka. Obs! Plankan på bilden är ej iordninggjord. Bara spontanhittad i en vedbod i Sörmland.

Världens enklaste efterrätt. Nektarin, smör, råsocker och ugn.

En korg jag handlade dagen innan midsommar. Det var så gött med alla gröna bladen tyckte jag.

Jag heter ullerikak på Instagram. Ses där! Ha det gött och gott!

About these ads
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggers like this: